Specialister i tunge løft 20 års erfaring Montering og afmontering af glasvægge Nedrivning af gipsvægge Bortskaffelse af affald Erhverv og privat flytninger

Erhvervsflytning tilbydes af professionelt firma

Skal virksomheden flyttes eller blot dele af virksomheden? Så kan I med fordel kontakte RC Flyt & Transport for professionel hjælp. Vi er et kompetent firma, som tilbyder erhvervsflytning, hvilket sikrer jer en så nem flytning som muligt. Vi servicerer primært kunder fra Albertslund, Glostrup og Rødovre, men vi kører også gerne ud til kunder over resten af Danmark.

Uanset om det er hele virksomheden, der skal flyttes, eller om der blot er tale om en mindre afdeling, så står vi til rådighed. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor erhvervsflytning, og derfor har vi de kompetencer, der skal til, for at flytningen bliver en succes. Vi kan med andre ord varetage både store og små flytteopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

Vi varetager alle former for erhvervsflytning

Vi går ikke op i, hvilken type eller hvor stor jeres virksomhed er. Vi hjælper bare med at flytte tingene lige efter de pågældende ønsker og behov. Uanset størrelsen på flytningen kan vi klare den, idet vi har en 25 kubikmeter bil til rådighed.

Vi er vant til at udføre virksomhedsflytning, og derfor kan I være helt trygge ved at vælge vores flyttefirma. Vi har helt styr på, hvordan tingene skal håndteres, så de ikke bliver beskadiget. I skal dermed ikke bekymre jer om noget – vi klarer alle opgaverne i forbindelse med flytning for jer.

Kontakt os for flere informationer om erhvervsflytning

Kunne I tænke jer at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde indenfor erhvervsflytning, så er I til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at varetage enhver flytteopgave.

Vi kan kontaktes på telefon 27 27 24 27 eller på e-mail info@rcflyt.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud på flytning

Hvor skal vi køre hen?​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RC Flyt & Transport

CVR: 36359951

Roskildevej 5, 2620 Albertslund

tlf-ikon  27 27 24 27

mail-ikon  info@rcflyt.dk

​"Stærke venlige unge mænd. God pris, hurtig ekspedering og effektive.

Flytning af flygel fra 3.sal i meget smal opgang. Klar anbefaling"

- Louise Bisgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra 7 anmeldelser fra Facebook