Specialister i tunge løft 20 års erfaring Montering og afmontering af glasvægge Nedrivning af gipsvægge Bortskaffelse af affald Erhverv og privat flytninger

Montagearbejde lige efter dine behov

Mangler du hjælp til montering af lamper eller andre ting? Så er du altid velkommen til at kontakte RC Flyt & Transport for professionel hjælp. Vi har stor erfaring med mange former for montagearbejde, hvorfor vi er i stand til at klare enhver opgave. Vores kundekreds dækker typisk Albertslund, Glostrup og Rødovre, men vi kører også gerne i resten af Danmark.

Vi er et professionelt firma med mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor kan vi varetage både simple og komplicerede opgaver, så kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til montagearbejde. Vi har kompetencerne til at løse opgaven professionelt og lave en løsning, som du kan få glæde af i mange år.

Hvad er montagearbejde?

Betegnelsen montagearbejde dækker over mange forskellige ting. Der kan eksempelvis både være tale om montering af lamper eller indvendige glasvægge i kontormiljøer. Vi kan med andre ord montere mange forskellige ting – det afhænger blot af, hvad dine behov er.

Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, så kan du forvente, at vi leverer løsninger af høj kvalitet. Derudover går vi meget op i at overholde alle vores aftaler, hvor vi kommer og leverer til den aftalte tid. Vi rydder naturligvis også op efter os selv, når opgaven er afsluttet.

Kontakt os for flere oplysninger om montagearbejde

Søges der efter hjælp til montagearbejde af en eller anden art, så kontakt os gerne for professionel hjælp.

Vi kan kontaktes på telefon 27 27 24 27 eller på e-mail ​info@rcflyt.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Få et uforpligtende tilbud på flytning

Hvor skal vi køre hen?​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RC Flyt & Transport

CVR: 36359951

Roskildevej 5, 2620 Albertslund

tlf-ikon  27 27 24 27

mail-ikon  info@rcflyt.dk

​"Stærke venlige unge mænd. God pris, hurtig ekspedering og effektive.

Flytning af flygel fra 3.sal i meget smal opgang. Klar anbefaling"

- Louise Bisgaard

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra 7 anmeldelser fra Facebook