Vi hjælper dig med klavertransport

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder klavertransport? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos RC Flyt ApS har vi stor erfaring med flytning af klaver og andre lignende, tunge genstande. Vi servicerer oftest kunder fra Albertslund, Rødovre og Glostrup, men kører også gerne ud til kunder i resten af Danmark.

Vi er et kompetent flyttefirma med speciale i at flytte tunge ting. Gennem årene har vi varetaget mange forskellige opgaver for tilfredse kunder, og vi hjælper også gerne dig.

Vi kan løse både simple og mere komplicerede opgaver, såsom flytning af:

  • ​Klaver
  • Pengeskabe
  • ​Billardborde
  • ​Flygel
  • Maskiner​

Specialister
​i tunge løft

Mere end
​20 års erfaring

Montering og afmontering
​af glasvægge

Nedrivning
​af gipsvægge

Bortskaffelse
​af affald

Erhverv
​og privat flytninger

Flytning af klaver – hvordan?

Vi kan udføre forskellige former for klavertransport, afhængig af den pågældende opgave og kundens individuelle ønsker. Du bør derfor ikke være tilbageholdende med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til klaverflytning eller andre opgaver.

Vi har 20 års erfaring indenfor bl.a. klavertransport, og derfor har vi styr på, hvordan hver enkelt opgave skal håndteres. Du er med andre ord garanteret, at dit klaver bliver fragtet forsvarligt og sikkert fra A til B, uanset hvor lang distancen er. Derudover kan du forvente, at vores priser er konkurrencedygtige.

Kontakt os og hør mere om klavertransport

Skal vi hjælpe dig med flytning af klaver eller andre tunge genstande, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi garanterer dig en professionel og god service hele vejen rundt til en fordelagtig pris.

Du kan kontakte os på telefon 27 27 24 27 eller på e-mail info@rcflyt.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din flytning af klaver.

​Få et uforpligtende tilbud på flytning

Hvor skal vi køre hen?

Udfyld formularen med en beskrivelse af din flytning og vi kvitterer med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 27 24 27 ​eller skriv en mail til info@rcflyt.dk

stjerner

"Stærke venlige unge mænd. God pris, hurtig ekspedering og effektive. Flytning af flygel fra 3.sal i meget smal opgang. Klar anbefaling"

- Louise Bisgaard

Kontaktoplysninger

RC Flyt ApS

Kuldyssen 13, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 27 27 24 27

E-mail: info@rcflyt.dk